Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λένα Ζευγαρά: Προκαλεί ντελίριο στις εμφανίσεις της- Χαμός και στην Καρδίτσα

Λένα Ζευγαρά: Προκαλεί ντελίριο στις εμφανίσεις της- Χαμός και στην Καρδίτσα

Σπουδαίες καλλιτεχνικές στιγμές, ζει η Λένα Ζευγαρά, που όπου και αν εμφανιστεί, προκαλείται το αδιαχώρητο κόσμου, που της εκδηλώνει τον θαυμασμό του στο έπακρον. Η πολλά υποσχόμενη λαϊκή ερμηνεύτρια,

μετά και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Όνειρα», με την υπογραφή σε στίχους του Βασίλη Καρρά και της Jenny Tsiko και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, βλέπει τις μουσικές μετοχές της να εκτοξεύονται, και όχι άδικα, αφού έχει όλο το πακέτο να ξεχωρίσει. Παράλληλα με τις πολύμηνες νυχτερινές εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Premiera» στον Βόλο, η Λένα Ζευγαρά, πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καρδίτσα, που εμφανίστηκε στο MDM club την προηγούμενη Πέμπτη, το μαγαζί ήταν sold out. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που διαθέτει μία μοναδική φωνή αλλά και σκηνική παρουσία, τα έδωσε όλα επί σκηνής, προκαλώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, «έκρηξη» κεφιού στον κόσμο.

Last modified on 21/12/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr