Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πλούταρχος-Ασλανίδου αποθέωσαν επί σκηνής τους Droulias Brothers

Πλούταρχος-Ασλανίδου αποθέωσαν επί σκηνής τους Droulias Brothers

Άκρως συγκινητικές στιγμές, βίωσαν οι Droulias Brothers κατά την επίσκεψή τους στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», όπου μήνες τώρα εμφανίζονται με επιτυχία, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου.

 

Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, όταν η Μελίνα Ασλανίδου, τους έκανε την έκπληξη και τη μεγάλη τιμή, να τους καλέσει επί σκηνής, δηλώνοντας δημόσια στο κατάμεστο κόσμου μαγαζί, το πόσο πολύ τους θαυμάζει, δίνοντάς τους το «βήμα», να απογειώσουν το μαγαζί.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, της αφιέρωνε τις μαντινάδες τη μία μετά την άλλη, τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν, ενώ το κέφι χτύπησε κόκκινο, με τον κόσμο να παραληρεί, από την κρητική «ένεση».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πλούταρχος, ως άψογος οικοδεσπότης, τους συγκίνησε ακόμα περισσότερο, όταν τραγούδησε μαζί τους, το «Ήταν μία φορά» του Νίκου Ξυλούρη, που ερμήνευσε με πάθος ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Αν και το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο «Είμαι και απόψε χάλια», η νυχτερινή τους έξοδο στον Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου, όπως τόνισαν και στα social media τους, ήταν ότι καλύτερο τους έχει συμβεί, αφού οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες τους φέρθηκαν, ως όμοιοί τους, για αυτό και θέλησαν να τους ευχαριστήσουν και δημόσια.

 

Last modified on 10/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr