Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λένα Ζευγαρά: Το live unplugged της σε χρόνο dt εκτοξεύθηκε στις τάσεις στο youtube μία «ανάσα» από Αργυρό και Οικονομόπουλο

Λένα Ζευγαρά: Το live unplugged της σε χρόνο dt εκτοξεύθηκε στις τάσεις στο youtube μία «ανάσα» από Αργυρό και Οικονομόπουλο

Θεαματική είναι η άνοδος στο Youtube, του live unplugged της Λένας Ζευγαρά. Μέσα σε χρόνο dt, σε μόλις 5 ημέρες,

(από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα 19 Φεβρουαρίου),έχει φτάσει να βρίσκεται στην 7η θέση,στα μουσικά βίντεο στο YouTube , σε απόσταση αναπνοής, από δύο μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Παράλληλα, εντυπωσιακή είναι η είσοδός της και στα trends video του Υoutube, που από το Σάββατο βρίσκεται με την πρώτη είσοδό της, και από το 49, είναι πλέον στο νούμερο 30.

Το ξεσηκωτικό της live unplugged της, που περιλαμβάνει 5 σπουδαία τραγούδια, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως, το «Όνειρα» σε στίχους του Βασίλη Καρρά και της Jenny Tsiko, το «Έχασα τη γη», το «Ζημιά», «Αμαρτίες», σε στίχους της Jenny Tsiko και το «Που ξαπλώνεις» σε στίχους του Αργύρη Αράπη, μετράει ήδη 325.000 αληθινά views στο Youtube!
Η Λένα Ζευγαρά, με τα δικά της «Όνειρα», κατάφερε να προκαλέσει «Ζημιά», να κάνει πολλούς να χορεύουν το «Έχασα τη γη», να δηλώνουν έτοιμοι για «Αμαρτίες» και να αναρωτιούνται «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι»… και το Youtube, το αποδεικνύει!

 

 

 

Last modified on 21/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media