Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Βασίλης Δήμου: Πώς ένα «Μου λείπεις» μπορεί να κάνει τη διαφορά (βίντεο)

Βασίλης Δήμου: Πώς ένα «Μου λείπεις» μπορεί να κάνει τη διαφορά (βίντεο)

Με ένα ερωτικό τραγούδι που ξεσηκώνει με τον up tempo ρυθμό του επιστρέφει δισκογραφικά, ο Βασίλης Δήμου. Σε στίχους της Jenny Tsiko και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, ο Βασίλης Δήμου,

φέρνει τα πάνω-κάτω στον χωρισμό, ζητάει μία ευκαιρία ακόμη, και εξομολογείται ότι «Μου λείπεις»!

Φρέσκος, ανερχόμενος, και πολλά υποσχόμενος, ο Βασίλης Δήμου, ανήκει στη νέα μουσική γενιά, που έχει να δώσει πολλά, τόσο με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, όσο και με την σκηνική του παρουσία.
Μετρώντας αρκετά χρόνια στο πεντάγραμμο, με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό του, όπως με τον Νίκο Μακρόπουλο, την Πάολα, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Χρήστο Χολίδη, τον Βαλάντη, τη Λένα Παπαδοπούλου και άλλους καλλιτέχνες, και με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας, αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη.
Η είσοδός του στη δισκογραφία γίνεται το 2015, όπου σπουδαίοι δημιουργοί τον εμπιστεύονται, όπως ο Νίκος Γρίτσης, ο Αργύρης Αράπης,ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου, η Jenny Tsiko και ο Μιχάλης Τουρατζίδης, όπου έχει την επιμέλεια των παραγωγών του τα τελευταία χρόνια, δίνοντάς του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Κάντο Για μάς», «Δε μ απασχολεί», «Θα σου πω», «Μήνυμα». Και το «Μου λείπεις», είναι το νέο του δυνατό μουσικό «βήμα», που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε ξεσηκώνει…
Η οπτικοποίηση του βιντεοκλίπ, έγινε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, υπό τη σκηνοθεσία του Alex Konstantinidi, όπου με τη συμπρωταγωνίστριά του, Βίκυ Ανθοπούλου, μπήκαν για τα καλά στο πετσί του ρόλου.
Θα τα καταφέρει άραγε ο Βασίλης Δήμου, να την πείσει ότι του «λείπει» και να του δώσει μία ευκαιρία ακόμη; «Μου λείπεις και σε θέλω ακόμη, Μία ευκαιρία να αλλάξεις γνώμη Μια ευκαιρία ακόμη σου ζητώ, Μου λείπεις και σε θέλω ακόμη, κάπου χρωστάμε μία συγγνώμη, κάπου χρωστάμε ένα σ αγαπώ…»!

Δείτε τη συνέχεια στο βιντεοκλίπ!

Last modified on 14/03/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media