Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νίκος Ζωιδάκης: Συγκίνηση στο φινάλε των εμφανίσεών του με τους συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο σε τρελά κέφια (εικόνες)

Νίκος Ζωιδάκης: Συγκίνηση στο φινάλε των εμφανίσεών του με τους συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο σε τρελά κέφια (εικόνες)

Μοναδικές στιγμές κεφιού, εξελίχθηκαν την τελευταία βραδιά του Νίκου Ζωιδάκη, στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο. Ο γνωστός λυράρης ερμηνευτής, έγραψε τη δική του «ιστορία» στο μουσικό μεζεδοπωλείο,

όπου για περισσότερο από δύο μήνες, κάθε Παρασκευή, πρόσφερε το απόλυτο κέφι στον κόσμο. Αν και ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου για περιορισμένες Παρασκευές, η αγάπη του κόσμου αλλά και η ευχαρίστηση του ίδιου και της επιχείρησης για αυτή τη συνεργασία, έδωσαν μία μεγάλη παράταση ενάμιση μήνα. Στο τελευταίο live του Νίκου Ζωιδάκη στον «Σπάγγο», την Παρασκευή 15 Μαρτίου, το κέφι χτύπησε κόκκινο μέχρι το πρωί, η συγκίνηση ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα, με τους επιχειρηματίες Κατερίνα Παπουτσή και Στάθη Κοροσίδη, να τον ευχαριστούν δημόσια για την άψογη συνεργασία τους, ενώ οι συμπρωταγωνιστές του από την θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», ήταν εκεί, και τον απόλαυσαν στο έπακρον, με χορούς και τραγούδια.

Last modified on 19/03/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr