Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χρήστος Καλιατσάς: Η μετά Χ-Factor εποχή, οι sold out live εμφανίσεις και η επιτυχία (εικόνες)

Χρήστος Καλιατσάς: Η μετά Χ-Factor εποχή, οι sold out live εμφανίσεις και η επιτυχία (εικόνες)

Μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το Χ-Factor, όταν το 2008, πήρε την απόφαση, να διεκδικήσει μέσα από το talent show, τα όνειρά του στο πεντάγραμμο. Ο Χρήστος Καλιατσάς τότε, είχε καταφέρει να ενθουσιάσει

κριτική επιτροπή και κοινό, και να πάρει το «διαβατήριό» του για τη μουσική σκηνή. Έντεκα χρόνια μετά, ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, αποδεικνύει, ότι είχε όλο το πακέτο, για να ανεβούν οι μουσικές μετοχές του, και το αποδεικνύει η πορεία του. Τόσο το προηγούμενο τραγούδι του με τίτλο «Κοίτα πώς έχω γίνει», αλλά και το νέο που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, με τίτλο «Άδικα Χτυπάς», ξετυλίγουν το ερμηνευτικό του ταλέντο, ενώ οι live εμφανίσεις του, στέφονται με απόλυτη επιτυχία. Στα πλαίσια του live tour που κάνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια και Κύπρο, όπου έχει γίνει «μόνιμος κάτοικος» του νησιού τους τελευταίους μήνες, γνωρίζοντας τη μεγάλη αγάπη των Κυπρίων, ξεδιπλώνει επί σκηνής το μουσικό του είναι, που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει, και να συζητιέται.

Last modified on 20/03/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media