Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σε ψυχιατρική κλινική ο Γιάννης Πλούταρχος και οι Kings: Δείτε τι συνέβη

Σε ψυχιατρική κλινική ο Γιάννης Πλούταρχος και οι Kings: Δείτε τι συνέβη

Κάτι από ψυχολογικό θρίλερ θυμίζει το βίντεο για την πολυαναμενόμενη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τους Kings, που μόλις κυκλοφόρησε.Ο τραγουδιστής και το συγκρότημα ένωσαν τις δυνάμεις τους στο κομμάτι «Όσο θα λείπεις»,

σε μουσική Teo Tzima και στίχους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσουνέλου.To video clip, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και ξεπέρασε τις 100.000 views στο YouTube μέσα σε λίγες ώρες, γυρίστηκε σε πραγματική ψυχιατρική κλινική και περιγράφει μία όμορφη ερωτική ιστορία.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος εισάγεται με δόλο στο νοσοκομείο και κρίνεται ως επικίνδυνος, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος ως γιατρός ερευνά την υπόθεση και αναλαμβάνει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Antonella στέκεται μέχρι τελευταία στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου της και δικαιώνεται.

Last modified on 30/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media