Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

ΣΚΑΪ: Όλη η αλήθεια για το νέο ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου

ΣΚΑΪ: Όλη η αλήθεια για το νέο ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου

Όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών, θα βγει στον αέρα ένα νέο κανάλι από τον ΣΚΑΪ που θα αφορά αποκλειστικά τον τομέα της ενημέρωσης.Όπως διαβάσαμε στη RealLife, τον Φεβρουάριο θα βγει στον αέρα το 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι του ομίλου και πιθανότατα με διπλή ονομασία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η αρχική ονομασία που είχε επιλεγεί (ΣΚΑΪ24) αποσύρεται και όπως όλα δείχνουν το όνομα που θα πάρει, θα είναι News 24!

Η διοίκησή του «βαφτίζει» εκ νέου τον σταθμό καθώς επειδή θα εκπέμπει και εκτός Ελλάδας, δεν γίνεται να συμπίπτει ηχητικά έστω με το γνωστό διεθνές δίκτυο Sky. Μάλιστα το σημαντικό είναι πως η ελληνική γραμματοσειρά δεν θα βοηθούσε.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Φάληρο δεν αποκλείεται να επιλεγεί η διπλή ονομασία, δηλαδή να χρησιμοποιείται άλλο όνομα εντός Ελλάδας και άλλο εκτός. Πρόκειται δε να εκπέμψει αρχικά μέσω Nova και Cosmote TV ενώ αμέσως μετά στόχος είναι να φτάσει μέσω δορυφόρου και στην Ευρώπη.

Το νέο ειδησεογραφικό κανάλι θα κρατά τον “σκελετό” τυ ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού και θα συμπληρώνει τα κενά με επιπλέον ενημερωτικές εκπομπές, στις οποίες θα αξιοποιηθούν πρόσωπα όπως η Χριστίνα Βίδου, η Μαρία Αναστασοπούλου η Σοφία Τσίπα κ.α.

Last modified on 30/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr