Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

MasterChef: Οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν σε υψόμετρο 1300μ

MasterChef: Οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν σε υψόμετρο 1300μ

Μετά την αποχώρηση του Ζαχίρ, οι ρυθμοί βρίσκουν, χωρίς αναβολή, το κανονικό τους τέμπο. Η ομαδική βρίσκει τους έξι του τελικού στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού.

 

Σε υψόμετρο 1300μ., οι διαγωνιζόμενοι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καλούνται να φτιάξουν 3 πιάτα με βασικό υλικό ντόπιο κυνήγι. Οι έξι, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό του φετινού MasterChef, θα σχηματίσουν τις δύο 3μελής ομάδες, που αποτελούνται από τον Πάνο, τον Παντελή, την Ασημίνα, την Σπυριδούλα, τον Χρήστο και τον Μανώλη, τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας επομένως και πρώτο αρχηγό.

Με έναν άνδρα στην ομάδα των κόκκινων και μια γυναίκα στην ομάδα των μπλε, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, αφού το επίπεδο, στο οποίο βρίσκονται, πρέπει να είναι αρκετά υψηλό επομένως και ιδιαίτερα απαιτητικό.

Με αντίπαλο τον χρόνο, τη δημιουργικότητα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν το έργο των δύο ομάδων, τα αποτελέσματα μοιάζουν αρκετά αμφίβολα.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και ο καλεσμένος, που θα κρίνει τα πιάτα των δύο ομάδων, μαζί με τους 3 Μέντορες του διαγωνισμού. Ένας ειδικός της εκλεκτής γεύσης και ποιοτικής εστίασης, ο Απόστολος Τραστέλης.

Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά! Η αμφιβολία, οι διαμάχες, οι παραλείψεις, οι αστοχίες θα κοστίσουν ακριβά και στις δύο ομάδες. Άραγε είναι πολύ αργά για τους τρεις υποψήφιους, που θα προκύψουν απευθείας από την ομάδα με τη χαμηλότερη βαθμολογία ή για άλλη μια φορά το παιχνίδι θα παιχτεί αλλιώς;

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 08/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr