Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η personal trainer της Kim Kardashian απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala

Η personal trainer της Kim Kardashian απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala

Το σώμα της Kim Kardashian μαζί με το ντύσιμό της ήταν τα θέματα που σχολιάστηκαν όσο κανένα στο φετινό Met Gala.Η Kim μπορεί να εντυπωσίασε στο Met Gala με το δερμάτινο φόρεμα Thierry Mugler

που ανέδειξε τη μικροσκοπική μέση της, αλλά η εμφάνιση αυτή οδήγησε επίσης σε αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της, οπότε η personal trainer της ριάλιτι σταρ αποφάσισε να την υπερασπιστεί.Η Μελίσα Αλκαντάρα, δήλωσε ότι το σώμα της Kardashian είναι φυσικό και αποτέλεσμα πολλών ωρών στο γυμναστήριο. «Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα... Αυτό το φόρεμα είναι κορσές! Αλλά, η Kim κάνει προπόνηση 6 ημέρες την εβδομάδα, ξυπνά νωρίς και είναι αφοσιωμένη», σχολίασε η γυμνάστρια και πρόσθεσε: «Δεν μου καίγεται καρφί για τις απόψεις σας για το σώμα της αν νομίζετε ότι είναι ψεύτικο ή όχι! Την βλέπω κάθε πρωί, βλέπω την προπόνησή της και βλέπω τον ιδρώτα της και βλέπω όλη τη δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο και αυτό είναι αξιέπαινο!».

Last modified on 09/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr