Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Eurovision 2019: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για τα τεχνικά προβλήματα της Τάμτα στην δεύτερη πρόβα

Eurovision 2019: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για τα τεχνικά προβλήματα της Τάμτα στην δεύτερη πρόβα

Τη δεύτερη πρόβα της πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Τάμτα, στη σκηνή της Eurovision. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκπροσωπεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό με το κομμάτι «Replay»

και δουλεύει πυρετωδώς για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον Α' Ημιτελικό που είναι την Τρίτη 14 Μαΐου.Η Τάμτα μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις με την on stage εμφάνισή της, ωστόσο αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα με τον ήχο. Το μεσημέρι έγινε εκ νέου sound check και όπως ανακοίνωσε το κρατικό κανάλι ΡΙΚ μέσω μιας ανακοίνωσης στα social media, το πρόβλημα λύθηκε.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως σήμερα κατά τη διάρκεια της πρόβας, προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα, στο οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η κυπριακή συμμετοχή υπέβαλλε νέο αίτημα για sound check, το οποίο έγινε δεκτό σήμερα το απόγευμα. Τα ζητήματα που προέκυψαν πλέον έχουν διορθωθεί.» ανέφερε η ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Last modified on 10/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr