Print this page
Έγινε viral το βλέμμα της Kylie Jenner στα οπίσθια της Jennifer Lopez

Έγινε viral το βλέμμα της Kylie Jenner στα οπίσθια της Jennifer Lopez

Στο φετινό Met Gala η θεατρικότητα και η υπερβολή ήταν διάχυτη στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.Προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής

έδωσαν το παρών στην σημαντικότερη φιλανθρωπική εκδήλωση στον χώρο της μόδας που γίνεται κάθε χρόνο και οι εμφανίσεις ήταν πιο εκκεντρικές από κάθε άλλη φορά.

Η Kylie Jenner μαζί με την αδελφή της Kendall και την Jennifer Lopez έφτασαν την ίδια στιγμή στο Met Gala και πόζαραν στους φωτογράφους ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι κατέγραψαν τη στιγμή που η Kylie κοίταζε επίμονα τα οπίσθια της τραγουδίστριας. Αμέσως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έγιναν viral και τα σχόλια των θαυμαστών ήταν ασταμάτητα.

Η jLO φόρεσε στο Met Gala μια ασημένια τουαλέτα Versace και η στενή της γραμμή αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, με αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Last modified on 10/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Image Gallery