Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Βασιλικής Νταντά παράλληλα με την πρεμιέρα της στο FIX

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Βασιλικής Νταντά παράλληλα με την πρεμιέρα της στο FIX

Το αδιαχώρητο επικράτησε το προηγούμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδη και της Βασιλικής Νταντά στο FIX της Θεσσαλονίκης.Το γνωστό νυχτερινό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και το κοινό διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

με τις επιτυχίες του γνωστού λαϊκού ερμηνευτή και της Βασιλικής, η οποία επιπλέον έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην πίστα.

Πάντως η γνωστή τραγουδίστρια έχει ακόμη έναν λόγο να χαίρεται, καθώς αυτές τις ημέρες οπτικοποιήθηκε το καινούργιο της τραγούδι «Ξενοδοχείο», που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα και στις καρδιές των ακροατών.

Το αποτέλεσμα του video clip, που γυρίστηκε στο ξενοδοχείο Alexander στην Ανάβυσσο κ στο Su Casa στη Γλυφάδα, είναι εντυπωσιακό, κάτι που άλλωστε αναμενόταν καθώς δημιουργήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Konstantinidis.

Υπενθυμίζεται ότι το «Ξενοδοχείο» υπογράφουν στιχουργικά οι Mostra και συνθετικά ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Last modified on 08/12/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media