Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Παντελής Παντελίδης: Το «Άλλη Μια Ευκαιρία» κυκλοφορεί την Τετάρτη 14/12

Παντελής Παντελίδης: Το «Άλλη Μια Ευκαιρία» κυκλοφορεί την Τετάρτη 14/12

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ημέρα όπου θα ακούσουμε το δεύτερο τραγούδι με το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιά ο Παντελής Παντελίδης.
Σε πολύ λίγες ημέρες αναμένεται τελικά να κυκλοφορήσει το δεύτερο αδημοσίευτο τραγούδι με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης

θα εξακολουθήσει να έχει παρουσία ανάμεσά μας. Η ανεπανάληπτη και σαρωτική απήχηση που έχει το «Θυμάμαι» ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το τραγούδι κυρίευσε κατά κράτος τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις του ελληνικού ρεπερτορίου παραμένοντας στο νούμερο ένα επί δεκαέξι συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ οι προβολές που έχει σημειώσει στο YouTube μετά από πέντε περίπου μήνες κυκλοφορίας ανέρχονται – σχεδόν – στα 21 εκατομμύρια.
100 εβδομάδες στο chart των πωλήσεων
το CD «Αλκοολικές Οι Νύχτες»
Όπως γνωρίζουμε εδώ και μερικές ημέρες, πρόκειται να έρθει στη δημοσιότητα άλλο ένα από τα τραγούδια που ετοίμαζε ο Παντελής Παντελίδης και μοιραία δε στάθηκε τυχερός ώστε να το μας το συστήσει ο ίδιος.

Το τραγούδι που τιτλοφορείται «Άλλη Μια Ευκαιρία» έχει ήδη οπτικοποιηθεί με την επιμέλεια δύο ανερχόμενων σκηνοθετών και πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε ένα μικρό απόσπασμά του.

Όλοι περιμένουμε με αγωνία την ημέρα όπου θα αποκαλυφθεί πλήρως το «Άλλη Μια Ευκαιρία».

Όπως γίνεται γνωστό, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου για να συγκινήσει και να λατρευτεί, κάνοντας πάλι πάταγο.

Last modified on 12/12/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr