Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χάρη Γιακουμάτο

να αποχωρεί και να προστίθεται στην ομάδα ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Το «Καλύτερα δε γίνεται!» Season 2 είναι… εδώ!

Η αγαπημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου έρχεται για 2η χρονιά στον Alpha. Κρατά όλα όσα αγαπήσαμε, ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη δύναμη της εμπειρίας, την ελευθερία της γενναιοδωρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ.

Στο πλευρό της η απόλυτη «συμμορία»: Κώστας Τσουρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ψηλά στην ατζέντα του «Καλύτερα δε γίνεται!» θα βρίσκονται καινούργιες στήλες, νέες ενότητες, καλεσμένοι που έχουν να πουν πολλά και εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Στη θεματολογία της εκπομπής πρώτο ρόλο θα έχουν και καυτά gossip, ανθρώπινες ιστορίες που θα συγκινήσουν, γυναικεία θέματα, οδοιπορικά σε όμορφα μέρη της Ελλάδας, ρεπορτάζ από τη ζωή στην πόλη, χιουμοριστικά video και, φυσικά, video-συνεντεύξεις που θα απασχολήσουν.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, το «Καλύτερα δε γίνεται!», φέρνει μπροστά στον φακό την ουσία της ψυχαγωγίας.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 18/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr