Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Hollywood Film Awards 2019: Οι μεγάλοι νικητές και οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Hollywood Film Awards 2019: Οι μεγάλοι νικητές και οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η 23η απονομή των Hollywood Film Awards, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Los Angeles.Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς

ήταν η Renée Zellweger η οποία τιμήθηκε με το βραβείο «Hollywood Actress Award» για την μοναδική ερμηνεία της στην ταινία «Judy», ο Antonio Banderas με το αντίστοιχο βραβείο για την ταινία «Pain and Glory», ο Al Pacino με το βραβείο «Hollywood Supporting Actor Award» για την ταινία «The Irishman» και η Laura Dern με το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο για την ταινία «Marriage Story».
Από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης έκαναν το πέρασμά τους μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, δίνοντας λάμψη και αίγλη στη βραδιά.

Η Charlize Theron έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα πάνω από ένα μαύρο παντελόνι ένα εντυπωσιακό φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα Alexander McQueen, ενώ απαρατήρητη δεν πέρασε ούτε η Sienna Miller η οποία έλαμψε στο κόκκινο χαλί με ένα κίτρινο φόρεμα του σχεδιαστή Cong Tri.

 

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 06/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr