Print this page
Taylor Swift: Θα βραβευτεί στα American Music Awards αλλά δεν της επιτρέπεται να τραγουδήσει

Taylor Swift: Θα βραβευτεί στα American Music Awards αλλά δεν της επιτρέπεται να τραγουδήσει

H Taylor Swift έκανε μία αποκάλυψη πριν από λίγο καιρό, λέγοντας πως της έχουν απαγορεύσει να ερμηνεύσει τα τραγούδια της στα επερχόμενα American Music Awards.

 

Σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της στα κοινωνικά μέσα, η τραγουδίστρια είπε ότι οι μάνατζερ Scooter Braun και Scott Borchetta δεν της επιτρέπουν να ερμηνεύσει τραγούδια από τα προηγούμενα άλμπουμ της των οποίων κατέχουν τα δικαιώματα. Ακόμα είπε ότι ντοκιμαντέρ στο Netflix με θέμα τη ζωή της διακυβεύεται επίσης. Οι Scooter Braun και Scott Borchetta δεν έχουν δώσει επίσημη απάντηση ακόμα.

Η Swift έκανε τους εν λόγω ισχυρισμούς μέσω ανάρτησης στο Twitter με τη λεζάντα: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω». «Αυτή τη στιγμή, η ερμηνεία μου στα AMA, το ντοκιμαντέρ στο Netflix και κάθε εκδήλωση που έχω προγραμματισμένη να παίξω μέχρι το Νοέμβριο του 2020 είναι υπό αμφισβήτηση» έγραψε. Τον Ιούνιο, η Swift αποκάλυψε ότι τα μάστερ του πρώτου δισκογραφικού της έργου είχαν πωληθεί στον Braun από την πρώην δισκογραφική της εταιρεία, την οποία διαχειριζόταν ο Borchetta χωρίς να την έχουν ενημερώσει, όπως ισχυρίστηκε. Εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια κατηγόρησε τον Braun - μάνατζερ επίσης των Ariana Grande, Justin Bieber και Demy Lovato για «αδιάκοπο εκφοβισμό και χειραγωγία». Ενώ ο ίδιος δεν απάντησε στα σχόλιά της, υποστηρίχθηκε από τους Lovato και Bieber, οι οποίοι μάλιστα υποστήριξαν ότι η τραγουδίστρια προσπαθεί απλά «να προκαλέσει συναισθήματα συμπόνιας». Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον Αύγουστο ότι σχεδίαζε να επανακυκλοφορήσει τη μουσική της από τα πρώτα έξι άλμπουμ της σε νέες εκτελέσεις ώστε να μπορεί να έχει τα δικαιώματα των τραγουδιών της. Η Swift αναμένεται να ανακηρυχθεί ως «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» στην απονομή των αμερικανικών βραβείων, ΑΜΑ, τον Νοέμβριο και είχε πει ότι σχεδίαζε να ερμηνεύσει μερικές από τις επιτυχίες της.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο Borchetta είπε στην ομάδα της ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη μουσική μόνο εάν συμφωνήσει «να μην γράψει νέες εκτελέσεις των τραγουδιών της». «Το μήνυμα που μου έστειλε είναι πολύ ξεκάθαρο: ή θα είσαι καλό κορίτσι και θα σκάσεις ή θα τιμωρηθείς» έγραψε. Η τραγουδίστρια ζήτησε από τους θαυμαστές της να βοηθήσουν πιέζοντας τους Braun και Borchetta να αλλάξουν την απόφασή τους. Επίσης, ζήτησε ακόμα βοήθεια από την εταιρία ιδιωτικών επενδύσεων «The Carlyle Group», η οποία δήλωσε ότι χρηματοδότησε την πώληση.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 16/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr