Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

American Music Awards 2019: Η Taylor Swift ξεπέρασε το ρεκόρ του Michael Jackson στα βραβεία

American Music Awards 2019: Η Taylor Swift ξεπέρασε το ρεκόρ του Michael Jackson στα βραβεία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Los Angeles, τα 47α American Music Awards με παρουσιάστρια την Ciara και live εμφανίσεις από τους: Billie Eilish, Camila Cabello,

Lizzo, Taylor Swift, Shawn Mendes και άλλους.

Η Taylor Swift και επισήμως είναι η κορυφαία Αμερικανίδα καλλιτέχνις όλων των εποχών, αφού όχι μόνο βραβεύτηκε ως η καλύτερη της δεκαετίας αλλά πήρε άλλα πέντε βραβεία, έτσι με σύνολο έξι βραβεία και 29 σε όλη της την πορεία ξεπέρασε τον Michael Jackson και αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό!

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι προηγούμενοι 12 μήνες μου έδωσαν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Μου έδωσαν όμως και μερικές από τις πιο δύσκολες. Αυτός ο χρόνος ήταν πολλά πράγματα για μένα. Υπήρξε πολύ καλός, αλλά και πολύ…μπερδεμένος. Αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι οι αναμνήσεις που απέκτησα από εσάς τους θαυμαστές μου όλα αυτά τα χρόνια».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους fans της μέσα από τα social media που ήταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και την στήριζαν σε κάθε της καλλιτεχνικό βήμα.

 

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 26/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr