Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νίκος Κοκλώνης: Μας κάνει «Γούτσου Γούτσου» με το πιο χριστουγεννιάτικο βιντεοκλίπ (βίντεο)

Νίκος Κοκλώνης: Μας κάνει «Γούτσου Γούτσου» με το πιο χριστουγεννιάτικο βιντεοκλίπ (βίντεο)

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ερμηνευτικό αλλά και δισκογραφικό ντεμπούτο, αφού αυτό φέρει την υπογραφή του hit maker Χριστόδουλου Σιγανού αλλά και του Βαλεντίνο, και μας προκαλεί

το πιο ευχάριστο μουσικό «Γούτσου Γούτσου»! Ο γνωστός παρουσιαστής, που έχει εισβάλλει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση με τις παραγωγές του, θέλησε αυτά τα Χριστούγεννα, να κάνει πραγματικότητα και την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό !

Από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, το «Γούτσου Γούτσου» σε μουσική Χριστοδούλου Σιγανού και Γιάννη Ιερεμία, και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο, και με τη σφραγίδα της Siganos Music , έγινε viral , κέρδισε την αγάπη του κόσμου, και η οπτικοποίησή του δια χειρός του μετρ Κώστα Καπετανίδη, μας μεταφέρει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood!

Απολαύστε το !

 

Last modified on 22/12/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media