Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τρεις Γερμανίδες πρωταθλήτριες στο Playboy πριν το Τόκιο 2020

Τρεις Γερμανίδες πρωταθλήτριες στο Playboy πριν το Τόκιο 2020

Τρεις Γερμανίδες πρωταθλήτριες, οι Λίσα Ρίζιχ, Μαρία Πιετρούσκα και Αλεξάντρα Nτόλο, φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Playboy, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως αναφέρουν στόχος είναι να στείλουν μήνυμα

πως μια γυναίκα μπορεί να συνδυάζει διαφορετικούς ρόλους και όχι να προβάλλουν το γυμνασμένο τους σώμα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας. Ήταν πολύ διασκεδαστικά τα γυρίσματα. Σε ευχαριστώ, Playboy, που μου έδωσες την ευκαιρία να κοιτάξω τον εαυτό μου διαφορετικά. Οι γυναίκες μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν: να μιλούν ανοιχτά για σημαντικά θέματα, τόσο όσον αφορά στον αθλητισμό όσο και στην εμφάνισή τους», δήλωσε η Ρίζιχ, πρωταθλήτρια του επί κοντώ που έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η κολυμβήτρια, Μαρία Πιετρούσκα, σημείωσε στο Instagram: «Ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Είμαι περήφανη που μού δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω, με αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες και να δείξω ότι η ομορφιά και η ποικιλομορφία συνδυάζονται».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 19/07/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr