Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Το φαινόμενο ομορφιάς και η παρουσίαση των φετινών φιναλίστ

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Το φαινόμενο ομορφιάς και η παρουσίαση των φετινών φιναλίστ

Ο μεγαλύτερος Θεσμός ομορφιάς για την Ελλάδα, τα Eθνικά Καλλιστεία Gs Hellas 2021, μετά την επίσημη φωτογράφισή τους, που δημιούργησε αίσθηση, λόγω της άρτιας και ακριβής παραγωγής της, παρουσίασαν όλους τους φιναλίστ,

που θα ανέβουν επί σκηνής τον Σεπτέμβριο 2021.Η ομορφιά για ακόμα μία φορά είχε την τιμητική της και αυτό έλαβε χώρα στο bistro GRANDE, στον Κορυδαλλό την Τετάρτη 21 Ιουλίου. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας, ο Θεσμός ομορφιάς της Χώρας, που πέρσι ανακηρύχθηκε η μεγαλύτερη παραγωγή Καλλιστείων στην Ευρώπη, συνεχίζει ακάθεκτος και φέτος και διασφαλίζοντας πρώτα την υγεία, για όσους παρευρίσκονται, δημιουργεί δεδομένα ομορφιάς.

Εκεί ο Πρόεδρος του Θεσμού, Γιώργος Κούβαρης, με την βοήθεια των διεθνών πρέσβειρων ομορφιάς, που θα εκπροσωπήσουν την Χώρα μας για το 2021, σε κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, φόρεσαν την τιμητική κορδέλα σε όλους τους φετινούς Finalist, που θα δούμε στον Τελικό.

Το σημαντικότερο όλων είναι, πως τα GS HELLAS , πρωταγωνιστούν πλέον στο εξωτερικό και έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις, κατάφεραν ακόμα μία φορά να συνδεθούν ζωντανά, μέσα από τα social media του Θεσμού, με όλα τα διεθνή site ομορφιάς και τις επίσημες ιστοσελίδες των κορυφαίων παγκοσμίων και να παρουσιάσουν την εικόνα της Ελληνικής ομορφιάς, πριν καν φτάσουν στον Τελικό.

Αρχικά έδωσαν χαιρετισμό όλοι οι διεθνείς εκπρόσωποι ομορφιάς για την Ελλάδα στους αντίστοιχους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου θα δώσουν δυναμικό παρών και με μότο «MEET THE GREEK BEAUTY – FOLLOW HER HISTORY», είναι έτοιμοι για μία διεθνή διάκριση για την Ελλάδα. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλοι οι φιναλίστ και φωτογραφήθηκαν, από την Στεφανία Πέτσα και βιντεοσκοπήθηκαν από τον Κωστή Νικολάου.

Τη βραδιά έκλεισαν με τον δημοσιογράφο και υπεύθυνο των Καλλιστείων, Στράτο Παφλιωτέλλη, ο οποίος μέσω ερωτήσεων, ανέδειξε μέρος του χαρακτήρα τους.
Δεν έλειψαν όμως και οι συνεντεύξεις στελεχών του Θεσμού, όπως ο χορογράφος και ηθοποιός Κωνσταντίνος Τσερκάκης, ο fashion editor Γιάννης Φερεντίνος, οι make up artists Έλενα Δερμετζόγλου και Χάρις Τζιώτη, η hair dresser GIORGIA, η σχεδιάστρια Μόδας Lila Nova, οι οποίοι μας έδωσαν μία νότα χαράς και φυσικά τι μέλι γενέσθαι για την υπέρλαμπρη βραδιά, που ετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες.

 

Last modified on 28/07/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr