Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ανδρέας Γεωργίου: Για ποιο κανάλι ετοιμάζει τρείς νέες σειρές;

Ανδρέας Γεωργίου: Για ποιο κανάλι ετοιμάζει τρείς νέες σειρές;

Το Μπρούσκο μπορεί να ρίχνει αυλαία φέτος, ωστόσο ο πρωταγωνιστής της σειράς δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν.Ο Ανδρέας Γεωργίου, μαζί με την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου, ετοιμάζουν τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές, ενώ όπως αποκαλύπτει η Espresso,

έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πιλοτικά γυρίσματα για τις δύο πρώτες παραγωγές, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να οριστικοποιηθεί και το καστ της κωμωδίας ώστε να γυριστεί και ο τρίτος πιλότος.

«Οκτώ λέξεις» είναι ο τίτλος του εβδομαδιαίου ερωτικού σίριαλ, το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των συντελεστών, θα ολοκληρωθεί σε 16 ή 18 επεισόδια.

Το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ζωγράφου θα κρατήσει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς. Στις «Οκτώ λέξεις» θα πάρουν, επίσης, μέρος ο Όμηρος Πουλάκης και η Σοφία Παυλίδου, η οποία θα υποδυθεί τη μάνατζερ του κεντρικού ήρωα και ζωγράφου. Παράλληλα έχουν γίνει συζητήσεις και με τη Γιούλικα Σκαφιδά.

«Τατουάζ» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, πάλι σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Η νέα σειρά θα έχει δραματικό χαρακτήρα, έντονη αστυνομική πλοκή και στο καστ θα συμμετέχουν ο Κούλλης Νικολάου, η Εβελίνα Παπούλια, η Ερμίνα Κυριαζή και ο Στέφανος Μιχαήλ.

Τέλος, για την κωμική σειρά επικρατέστερη πρωταγωνίστρια θεωρείται η Έλενα Βαΐτσου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα προβάλλεται καθημερινά ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Last modified on 26/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr