Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Με πολύ ''FANTASIA'' η πρεμιέρα Αργυρού - Φουρέιρα

Με πολύ ''FANTASIA'' η πρεμιέρα Αργυρού - Φουρέιρα

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής , με τον κόσμο να δίνει δυναμικά το παρόν από πολύ νωρίς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλησπέρισε το κοινό με την νέα του επιτυχία "Αθήνα-Θεσσαλονίκη". Ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ στο FANTASIA  Μαζί η Ελένη ΦΟΥΡΕΙΡΑ Συμμετέχει ο Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στο FANTASIA και μια sold out καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου στην νυχτερινή Αθήνα έχοντας δίπλα του την Ελένη Φουρέιρα!

 

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής , με τον κόσμο να δίνει δυναμικά το παρόν από πολύ νωρίς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλησπέρισε το κοινό με την νέα του επιτυχία "Αθήνα-Θεσσαλονίκη". Ακολούθησαν οι ήδη επιτυχίες "Τα κατάφερες" , "Το συμπέρασμα" και όχι μόνο, που έχουν ήδη ξεχωρίσει απ' την νέα του δισκογραφική δουλειά " Όσα νιώθω" , καθώς και τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

 

Μαζί η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα , με την ξεχωριστή της σκηνική παρουσία να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της live εμφάνιση! Με την νέα της επιτυχία "Τι κοιτάς" και τα μοναδικά χορευτικά της, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα κερδίζοντας τα πιο θετικά σχόλια.

Στο σχήμα συμμετέχει ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει τον χώρο που του αξίζει στην Ελληνική μουσική σκηνή.

 

Το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας συμπληρώνει η εκρηκτική Courtney Parker , η Βάσια Θεοδοσίου και η Ανδρομάχη, ενώ ο Dj Γιάννης Λάχανος με τις μουσικές επιλογές του , δίνει τον δικό του παλμό!

 

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το FANTASIA αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα, με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου!

100

FANTASIA … και η νυχτερινή διασκέδαση … αποκτά νόημα!

 

Last modified on 09/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr