Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Ματθαίος Γιαννούλης «λυγίζει» μπροστά στη θαυμάστριά του σε αναπηρικό καροτσάκι

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Ματθαίος Γιαννούλης «λυγίζει» μπροστά στη θαυμάστριά του σε αναπηρικό καροτσάκι

Είναι γνωστή η ευαισθησία του σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.Είναι γνωστή η ευαισθησία του σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Κατά την εμφάνισή του όμως σε συναυλιακό χώρο στη Νάουσα Ημαθίας, ο δημοφιλής τραγουδιστής, «λύγισε» επί σκηνής, όταν τον πλησίασε το νεαρό κορίτσι,

καθηλωμένο στο καροτσάκι τους.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης, με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή, σταμάτησε για λίγο το πρόγραμμά του, της μίλησε με λόγια που έκανε άπαντες που βρέθηκαν στη συναυλία του να δακρύσουν, ενώ στη συνέχεια της αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης και φανερά συγκλονισμένος από την εμπειρία του, αλλά και τη δύναμη ψυχής που πήρε από το κορίτσι αυτό, λίγο πριν φύγει για τις πρόβες του στην «Πύλη Αθηνών» που στα τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινάει τις εμφανίσεις του με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τη Γωγώ Ρωμαίου και τον Γιώργο Δασκαλάκη, ανάρτησε στο Facebook το συγκλονιστικό βίντεο με το εξής μήνυμα:

«Πάντα όταν έρχομαι στη φιλόξενη Νάουσα είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ζητώ να συναντήσω. Από τότε που σε γνώρισα πάντα ρωτώ για σένα, θέλω να μαθαίνω νέα σου..πως είσαι καλά. Όσες χιλιάδες άτομα κι αν έχω μπροστά μου πάντα θα σταματήσω τη συναυλία μου, θα σε φωνάξω να έρθεις στην πίστα να σαι κοντά μου για να σου τραγουδήσω το δικό μας τραγούδι. Δώσε μας κι άλλη δύναμη ψυχούλα μου. ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΑΣ!»

 

Last modified on 09/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media