Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έναρξη σήμερα και για την Λία Θεοφάνου στο Premiera full of live.

Έναρξη σήμερα και για την Λία Θεοφάνου στο Premiera full of live.

Και φέτος το χειμώνα εδώ θα παίξουν τα καλύτερα.. Οι ερμηνείες πολλές. Τα χαμόγελα σας ακόμα περισσότερα, με μια καλλιτεχνική ομάδα φτιαγμένη για τις πάντα υψηλές σας απαιτήσεις. Από αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή εδώ θα χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης.

Η Λία Θεοφάνου γεννήθηκε Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε Σαμοθράκη.Η Λία απο τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού εχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες οπως Νίκο Μακρόπουλο, Πεγκυ Ζηνα, Κατερίνα Στανίση, Μακη Δημάκη, Λένα Παπαδοπούλου,Αγγελο Διονυσίου, Δημητρη Χρυσοχοίδη,Διονύση Μακρή κ.α.
Η Λία εχει εμφανιστει στα καλύτερα κέντρα διασκέδασης της Θεσσαλονίκης (Fix,Μούσες,Πύλη Αξιού) και επαρχίας(Θέατρο live Δράμα, Romeo Ξάνθη, Thalassa live Βόλος).Η ελκυστική και ταλαντούχα καλλιτέχνης μετα το Θέατρο Επαιζα (το πρώτο της τραγούδι σε στίχοι και μουσική της ίδιας) μας παρουσίασε ένα τραγούδι hit υπογεγραμμένο από το δίδυμο των επιτυχιών, Γιάννη Μαλλιά και Γαβριήλ Γαβριήλογλου. Τίτλος «Ξέχνα με».Ερμηνευει και δημιουργεί τραγούδια με ψυχή και σύντομα θα μας αποκαλύψει την επόμενη νεα της δουλεια!

Last modified on 16/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr