Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Βόμβα» από τον ΣΚΑΙ: Ζητά από το ΕΣΡ να κλείσει το Mega

«Βόμβα» από τον ΣΚΑΙ: Ζητά από το ΕΣΡ να κλείσει το Mega

Να κλείσει το Mega ζητά με επιστολή του προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ο ΣΚΑΙ, τη στιγμή που μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να αποφασιστεί το μέλλον του καναλιού.

 

Στην επιστολή του, στην οποία παραθέτει έξι επιχειρήματα, ο σταθμός του Φαλήρου ζητά να μην γίνει δεκτό το αίτημα του Mega να συνεχίσει την λειτουργία του ως μη ενημερωτικό κανάλι, κάτι για το οποίο το ΕΣΡ θα αποφανθεί την προσεχή Δευτέρα, 12 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, ο ΣΚΑΙ τονίζει πως ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες ορίζει πως το Mega θα έπρεπε να έχει κλείσει από τις 28 Φεβρουαρίου, ότι το αίτημα για να γίνει ο σταθμός μη ενημερωτικός δεν έγινε εντός της σχετικής προθεσμίας, πως το πρόγραμμα που μεταδίδεται δεν είναι θεματικό αλλά επαναλήψεις παλιότερων σειρών και ότι το Mega δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, καθώς πουλάει διαφημιστικό χρόνο σε τιμές που δεν ενσωματώνουν κανένα λειτουργικό κόστος και καμία επένδυση, μειώνοντας τα έσοδα των λοιπών τηλεοπτικών σταθμών.

 

 

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Last modified on 09/03/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr