Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το δίδυμο των επιτυχιών Φιλίππου-Παπαδόπουλος διασκέδασε στο Fantasia

Το δίδυμο των επιτυχιών Φιλίππου-Παπαδόπουλος διασκέδασε στο Fantasia

Στο Fantasia διασκέδασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου.Οι δυο δημιουργοί υπογράφουν και την νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Τα Κατάφερες» αλλά και τα τραγούδια της προηγούμενης δισκογραφικής δουλειάς του «Δεύτερη Φορά».


Το Fantasia κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανεβάζει το κέφι στα ύψη, έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα ενώ στο σχήμα συμμετέχει ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Στο Fantasia διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου. Οι δυο δημιουργοί υπογράφουν και την νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Τα Κατάφερες» αλλά και τα τραγούδια της προηγούμενης δισκογραφικής δουλειάς του «Δεύτερη Φορά».
Το ίδιο βράδυ στο Fantasia διασκέδασε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής απόλαυσε με την παρέα του το πρόγραμμα του Fantasia, ενώ όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός του παραχώρησε το μικρόφωνο τραγούδησε τις επιτυχίες του «Γι' αυτό σ' αγαπώ» αλλά και «Ετοιμάζω ταξίδι».

 

Last modified on 30/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr