Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ματθαίος Γιαννούλης: Ένα τραγούδι με έντονο κοινωνικό περιεχόμενο

Ματθαίος Γιαννούλης: Ένα τραγούδι με έντονο κοινωνικό περιεχόμενο

Ο Ματθαίος Γιαννούλης για πρώτη φορά συνεργάζεται δισκογραφικά με τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Στέλιο Μαγγιώρο.Το τραγούδι είναι καθαρά κοινωνικού περιεχομένου και θέλει να δείξει την πραγματική μοναξιά που έχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά.

Μια μοναξιά που το μόνο που κάνει είναι να μας κλείνει στον εαυτό μας, αφήνοντας μας μακριά απο τους συνανθρώπους μας!

Το consept του video clip,δείχνει έναν άνθρωπο (συγκεκριμένα τον Ματθαίο Γιαννούλη) ο οποιος μετά απο όσα καλά έχει κάνει, καταφέρνει να μείνει μόνος του. Παντου γυρω του πρωταγωνιστούν το συμφέρον και τα θέλω των άλλων,που έβαζε πάντα μια ζωή πάνω απ τον εαυτό του,κερδίζοντας μονο αχαριστία,υποκρισία,ψέμα και μοναξιά!!!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Πάρνηθα,στο Γκάζι και στην Ελευσίνα!!!Ένα τραγουδι που ο Ματθαίος Γιαννούλης αγάπησε απο την πρώτη στιγμη και το θεώρει, όντως μια προσωπική του αυτοβιογραφία!!!

Μια εξαιρετική ερμηνεία,ένα βαθυστόχαστο τραγούδι,και μια προσεγμένη και καλοδουλεμένη παραγωγή,την οποία ευχομάστε να αγαπήσετε,οσο αγαπήσαμε και εμείς.

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media