Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ίμβριος – Δασκουλίδης: Νέο τραγούδι: Καθένας με την τρέλα του...Ακούστε το

Ίμβριος – Δασκουλίδης: Νέο τραγούδι: Καθένας με την τρέλα του...Ακούστε το

Οι Νότες live στη Συγγρού Ίμβριο Δασκουλίδη και Σαμπρίνα Καρουσάκη δίνουν στην νύχτα μια διαφορετική νότα για να ανέβει το κέφι κατακόρυφα στην Αθήνα.


Πέτρος Ίμβριος και Γιώργος Δασκουλίδης με τις επιτυχίες τους σε ένα μαγαζί με λογικές τιμές και πραγματική διασκέδαση στις Notes.Το δίδυμο είναι ξεχωριστό και έτσι αποφάσισε να βγάλει ένα τραγούδι έκπληξη ντουέτο μοναδικό 

Οι ίδιοι μου είπαν ότι περνάνε σούπερ στο μαγαζί έχουν κάνει πολύ δυνατή ομάδα χωρίς να έχουν κανένα θέμα και πάνε μια χαρά. Πάνω στην κρίση που έχουν τα μαγαζιά αυτό τον καιρό το δικό τους σχήμα δείχνει να έχει εδραιωθεί για τα καλά και να κάνει οτι μπορεί με τις καλές τιμές και το όμορφο πρόγραμμα να κρατήσει τον κόσμο. Η σχέση τους κρατάει χρόνια και χαίρονται πολύ και οι δύο για αυτή την συνεργασία πόσο μάλλον για το τραγούδι !!!
Όπως όλα δείχνουν το δίδυμο των αγοριών αυτών έχει κάτι μαγικό …. Την Τρέλα του ο καθένας και είναι ωραία!!

Μουσική:Πέτρος Ίμβριος
Στίχοι:Γιάννης Λιόντος
Επιμέλεια παραγωγής:Γιάννης Λιόντος
Ενορχήστρωση:Γιάννης Φατούρος (Studio Nemesys)
Ήδη το τραγουδάνε στο μαγαζί και γίνετε πανικός

 

Last modified on 19/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media