Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έλα στη θέση μου: Η κόρη του Βλάση θα φέρει ανατροπές!

Έλα στη θέση μου: Η κόρη του Βλάση θα φέρει ανατροπές!

Είναι ο ήρωας με τον πιο ανατρεπτικό χαρακτήρα.Από τη μία συμπεριφέρεται σαν ένα μεγάλο παιδί, ενώ από την άλλη όποτε χρειαστεί κάνει κινήσεις αυτοθυσίας και δίνει τα πάντα στους ανθρώπους που αγαπάει.

 

Ο Βλάσης από την αρχή της κωμικής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» έζησε μεγάλους και παθιασμένους έρωτες. Πρώτα με τη Ρενάτα, ύστερα με τη Φαίη και τέλος με τη Μίκα, με την οποία άργησε να συνειδητοποιήσει το πόσο ερωτευμένος είναι, όμως, όταν το αντιλήφθηκε, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να την κατακτήσει και να φανεί αντάξιος της. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν, όπου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με αγωνία τις συναρπαστικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων και τις μεγάλες ανατροπές που επιφύλασσε η σεναριακή ομάδα της σειράς την τελευταία -πραγματικά- στιγμή, ο Βλάσης είχε πάρει μία από τις πιο σοβαρές και σημαντικές αποφασίσεις του. Ποια ήταν αυτή;

Να ζητήσει από τη Μίκα να γίνει γυναίκα του και να μοιραστεί για πάντα τη ζωή του μαζί της. Ωστόσο, τελικά τον πρόλαβαν οι… εξελίξεις καθώς την πιο κρίσιμη στιγμή εμφανίστηκε μπροστά του μια άγνωστη γυναίκα, η οποία του παρέδωσε ένα καλαθάκι με ένα μωρό και ένα γράμμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σημείωμα, το οποίο είχε ως αποστολέα τη Φαίη, το κοριτσάκι αυτό είναι η κόρη του Βλάση.

Last modified on 14/08/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr