Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο νέος δίσκος της

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο νέος δίσκος της

Αυτό είναι το περιεχόμενο του νέου δίσκου που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες η Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάθετε τα πάντα!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες γυναικείες φωνές στο σημερινό λαϊκό τραγούδι,

βρίσκεται προ των πυλών της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Η καλλιτέχνιδα επανέρχεται δισκογραφικά τρία έτη μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «Σ’ Αγαπώ» με τον αλησμόνητο Αντώνη Βαρδή και ένα (και κάτι) χρόνο μετά το live δίσκο «Μαζί Με Σένα» από τις μουσικές παραστάσεις της με το Γιώργο Θεοφάνους.

Την πρώτη «κουβέντα» σχετικά με τα νέα τραγούδια της πραγματοποίησε η σαρωτική επιτυχία «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, η οποία λατρεύτηκε και τραγουδήθηκε αδιάκοπα.

Το καλοκαίρι, η Νατάσα Θεοδωρίδου προκάλεσε… «Ανήσυχο Καιρό», με τη σφραγίδα των ίδιων δημιουργών, με αφορμή την επιτυχία που εγκαινίασε τη σύμπραξή της με νέα δισκογραφική εταιρεία.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαμε την κορύφωση των διεργασιών γύρω από το επερχόμενο άλμπουμ της.

Αυτές τις ημέρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε τον κύριο προπομπό της νέας δουλειάς της. Ένα πραγματικά μεγάλο τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου που ονομάζεται «Αν Είχα Μείνει».

Η συνταρακτική ερμηνεία
της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Αν Είχα Μείνει»
Κι ενώ απόψε το βράδυ (21/10) η καλλιτέχνιδα θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του «Φωταέριο» ώστε να ξεκινήσει τις χειμερινές εμφανίσεις της, γίνονται γνωστές όλες οι πληροφορίες που αφορούν το καινούριο της CD.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου δανείζεται τον τίτλο της από τη σαρωτική επιτυχία «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», περιέχοντας έντεκα τραγούδια που επέλεξε προσεκτικά με τους συνεργάτες της.

Έντεκα τραγούδια στα οποία θα μας ταξιδέψει με τη μαγευτική φωνή της.

Δείτε τα τραγούδια του «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα»

Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα
Ανήσυχος Καιρός
Αν Είχα Μείνει
Δείξε Χαρακτήρα
Αν Μ’ Αγαπούσες
Ήταν Αλλιώς
Τι Νόημα Έχει
Για Χάρη Σου
Δεν Στα ‘Πα Όλα
Το Μηδέν Και Το Άπειρο
Σ’ Αγαπάω Μ’ Ακούς
Το άλμπουμ του «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και αυτό είναι το εξώφυλλό του:

Ο δίσκος ναι μεν θα κυκλοφορήσει με την ετικέτα της Heaven Music, στην οποία ανήκει πλέον η Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως δε – όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο – η ψηφιακή έκδοση που είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες αναγράφει ότι τα ηχητικά δικαιώματα (℗) ανήκουν στη Minos EMI, δηλαδή την προηγούμενη εταιρεία της.

Από τη Minos EMI είχε κυκλοφορήσει και η ομότιτλη επιτυχία του άλμπουμ «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», οπότε φυσικά ο τίτλος εξακολουθεί να είναι στην κατοχή της.

Last modified on 22/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr