Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δείτε την πρεμιέρα του My Style Rocks με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε την πρεμιέρα του My Style Rocks με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με νέα παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή έκανε πρεμιέρα, για δεύτερη χρονιά, το «My Style Rocks».Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλησπέρισε το κοινό και υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή,

τον παραγωγό Δημήτρη Αργυρόπουλο,την ηθοποιό Μπέτυ Μαγγίρα και τον σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος είναι ο μόνος που παρέμεινε από την προηγούμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια φορώντας ένα παλ πορτοκαλί και πλήρως αποκαλυπτικό φόρεμα ρώτησε τους κριτές τι είναι για εκείνους το στυλ και πώς έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν φέτος τα κορίτσια που ήρθαν για να κριθούν και να… νικήσουν.

Η Κωνσταντίνα στη συνέχεια μίλησε και για τις αλλαγές του φετινού «My style rocks». Στο Gala της Παρασκευής η νικήτρια θα κερδίζει 2500 ευρώ, η χαμένη θα αποχωρεί και στο παιχνίδι θα μπαίνει μια νέα παίκτρια. Στο Gala επί προσθέτως θα υπάρχει και ένα guest κριτής.

 

 

Last modified on 10/09/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media