Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Alicia Keys: Το νέο άλμπουμ “Here” κυκλοφορεί στις 21 Νοεμβρίου

Alicia Keys: Το νέο άλμπουμ “Here” κυκλοφορεί στις 21 Νοεμβρίου

Το νέο άλμπουμ της Alicia Keys κυκλοφορεί σε λίγες μέρες..Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.

Το “Here” είναι το έκτο studio άλμπουμ της και το πρώτο δείγμα είναι το “Blended Family (What You Do For Love)” με τη συμμετοχή του A$AP Rocky.

Σε αυτή τη δουλειά η Alicia Keys μιλάει για όσα πραγματικά την ενδιαφέρουν και την προβληματίζουν, από τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και την πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το “Here” είναι επίκαιρο, οικείο, τολμηρό μουσικά και εκφράζει την απόλυτη αλήθεια της Alicia Keys. Κάθε τραγούδι μοιάζει με εξομολόγηση, κάθε μελωδία μοιάζει με προσευχή.

Τα τραγούδια προέρχονται από μια ομάδα την οποία η Keys ονομάζει ILLuminaries και αποτελείται από την ίδια, τον παραγωγό/δημιουργό Mark Batson, τον rapper / παραγωγό, Swizz Beatz και τον επί χρόνια συνεργάτη της Harold Lilly.

Η μουσική στο άλμπουμ ακολουθεί τις ρίζες της Keys στη σκηνή της Νέας Υόρκης και του hip-hop και εκφράζει ξεκάθαρα ποια είναι η ίδια σήμερα ως γυναίκα και καλλιτέχνης.

Ακούστε το “Blended Family (What You Do For Love)”

Last modified on 01/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media