Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Άνω κάτω στο «The Voice»: Η παρέμβαση του Καπουτζίδη και το σοκ του Σάκη Ρουβά

Άνω κάτω στο «The Voice»: Η παρέμβαση του Καπουτζίδη και το σοκ του Σάκη Ρουβά

Στην έναρξη του The Voice, και των blind auditions, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε στους τηλεθεατές το νέο όπλο που έχουν οι coaches. Τη δυνατότητα να μπλοκάρουν ένα coach

με την εφαρμογή «Block Button».Συγκεκριμένα, αν κάποιος από τους τέσσερις coaches ακούσει μια φωνή, που του αρέσει πάρα πολύ και πιστεύει ότι κάποιος από τους άλλους τρεις θα γυρίσει την καρέκλα του για να του τον «κλέψει», μπορεί να τον μπλοκάρει πατώντας ένα κουμπί.

Με το πάτημα αυτό του στερεί το δικαίωμα να τον διεκδικήσει και εκείνος το καταλαβαίνει μόνο όταν γυρίσει η καρέκλα του και δει μπροστά του να ανάβει το blocked. Μάλιστα δεν χρειάζεται να αποκαλύπτουν ποιος πάτησε το κουμπί, εκτός αν το επιθυμούν.

Και όπως φάνηκε στο επεισόδιο όχι μόνο το κουμπί πατήθηκε αλλά ο coach αποκαλύφθηκε με μεγάλη χαρά.

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος μπλόκαρε τον Σάκη Ρουβά με μεγάλη χαρά. Ο Σάκης ενώ πάτησε το κουμπί και γύρισε η καρέκλα του ξαφνικά είδε να ανάβει το κόκκινο φως που γράφει «blocked» και έπαθε σοκ. Εν αντιθέσει με τον Πάνο που χόρευε από τη χαρά του.

Πώς έσωσε την κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης, με ποιον πήγε η παίκτρια που διεκδίκησαν και οι τέσσερις κριτές και πόση ώρα χρειάστηκε για να τα ξανά βρουν οι δυο άντρες-αντίπαλοι;

Τέλος, το «Block Button» μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο τέσσερις φορές ο κάθε coach κατά τη διάρκεια των Βlind Auditions. Επίσης, σε κάθε εμφάνιση μόνος ένας coach μπορεί να μπλοκάρει κάποιον άλλον, όποιος προλάβει πρώτος.

Last modified on 10/10/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr