Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη λίγο «μετά τα μεσάνυχτα»

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη λίγο «μετά τα μεσάνυχτα»

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή, «Μετά τα μεσάνυχτα». Η παρουσιάστρια η οποία επέστρεψε στη late night ζώνη του Alpha θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Τρίτη και Τετάρτη

λίγο μετά τα μεσάνυχτα με ιστορίες ανθρώπων που θέλουμε να ακούσουμε και εκείνοι θέλουν να διηγηθούν… λίγο μετά τα μεσάνυχτα.Η Ελονώρα Μελέτη έκανε είσοδο στο πλατό που κυριαρχούν το μαύρο και αποχρώσεις του κόκκινου, όπως οι δυο μπορντό πολυθρόνες που φιλοξενούνται οι καλεσμένοι, φορώντας ένα λευκό ζιβάγκο, pencil leather midi φούστα και μαύρες γόβες.


«Είστε στον Alpha, είναι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και σας καλωσορίζουμε στο νέο μας τηλεοπτικό σπιτικό. Εδώ, όπου κάθε Τρίτη και Τετάρτη λίγο μετά μεσάνυχτα θα φιλοξενούμε ανθρώπινες ιστορίες και τους πρωταγωνιστές τους. Πρόσωπα τα οποία μπορεί να ανήκουν στο χώρο της showbiz, ανθρώπους της διπλανής πόρτας ή πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Όλοι τους, πάντως, θα έχουν κάτι να διηγηθούν», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο

 

 

Last modified on 10/10/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media