Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες μετά την απομάκρυνση Μπουλούμπαση, Τράκα

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες μετά την απομάκρυνση Μπουλούμπαση, Τράκα

Άπαντες εξεπλάγησαν με την απομάκρυνση δύο πολύ στενών συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη το προηγούμενο διάστημα. Η παρουσιάστρια, όπως πρώτη αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, διέκοψε τη συνεργασία της

με δυο στενούς της συνεργάτες, τον Βασίλη Μπουλούμπαση και τον Γιάννη Τράκα.Οι λόγοι της απομάκρυνσής τους μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως όπως φαίνεται έγινε σε καλό κλίμα.

«Την Ελένη την αγαπώ πολύ. Κάποιοι λόγοι με κρατούν μακριά της. Δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα έχουν ακουστεί, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν οριστικά, απλά κάνουμε ένα διάλειμμα. Ζήτησα από τα sites που έγραψαν ότι τσακώθηκα με την Ελένη ότι αν δεν κατεβάσουν το θέμα θα κινηθώ νομικά απέναντι τους», είχε φροντίσει να διευκρινίσει ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Όπως είδαμε λοιπόν και από τους τίτλους τέλους της εκπομπής, τη θέση τους έχουν πάρει οι Τζώρτζια Συναχέρη και Κατερίνα Λούβαρη! Με την γνωστή στιλίστρια μάλιστα η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, ενώ με την hairstylist υπάρχει παρελθόν στην φετινής σεζόν.

Λίγο πριν αρχίσει η σεζόν, είχαμε δει κοινό τους στιγμιότυπο στα social media.

Last modified on 07/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr