Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το «Bohemian Rapsody» κυριαρχεί στο αμερικανικό box office

Το «Bohemian Rapsody» κυριαρχεί στο αμερικανικό box office

Η βιογραφική ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen κυριάρχησε στο box office της Βόρειας Αμερικής αυτό το Σαββατοκύριακο, επικρατώντας έναντι της νέας ταινίας της Disney, που αναμενόταν ότι θα υπερίσχυε μεταξύ των υπόλοιπων ταινιών.

 

Οι σημαντικές κυκλοφορίες ταινιών αυτού του Σαββατοκύριακου κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα, το «Bohemian Rapsody» της 20th Century Fox συγκέντρωσε 50 εκατ. δολάρια από τους αμερικανικούς και καναδέζικους κινηματογράφους στο ξεκίνημά του, σύμφωνα με την Comscore. Το «The Nutcracker and the Four Realms» της Disney κέρδισε 20 εκατ. δολάρια και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, ενώ η κωμωδία «Nobody’s Fool» της Paramount Pictures, ήταν ένα βήμα πίσω, στην τρίτη θέση με 14 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναλυτές του Box Office Pro είχαν προβλέψει ότι το «Bohemian Rapsody» θα άνοιγε με πωλήσεις που θα έφταναν στα 40,7 εκατ. δολάρια. Καθώς η ταινία κόστισε 52 εκατ. δολάρια για να γυριστεί, χωρίς να υπολογιστεί το κόστος του marketing, σύμφωνα με το Box Office Mojo, η ταινία βρίσκεται ήδη στο δρόμο για να είναι κερδοφόρα. Σύμφωνα με το RottenTomatoes.com, το 61% των κριτικών θα σύστηναν την ταινία σε κάποιον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Last modified on 07/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr