Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή στο «Φως»

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή στο «Φως»

Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή συναντιούνται στο «Φως» για να μοιραστούν όσα έχουν να τους φέρουν πιο κοντά.
Η Καίτη Γαρμπή ξεκινά σύντομα εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα, έχοντας δίπλα της τη Στέλλα Καλλή.

Δύο ξεχωριστές φωνές με ξεκάθαρο λαϊκό χαρακτήρα ενώνονται από τα τέλη του Νοεμβρίου για να ρίξουν «Φως» στη διασκέδαση, σε ένα σχήμα που είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση.

Η Καίτη Γαρμπή ανταμώνει τη Στέλλα Καλλή στο Γκάζι για να μοιραστούν «Αύριο»… «Όλα τους τα σ’ αγαπώ», όλες τις στιγμές που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο και όσα κοινά έχουν για να τους φέρουν πιο κοντά.

Η Καίτη Γαρμπή συνθλίβει τα «Αύριο»
με νέο τραγούδι
Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται και οι συνεργασίες που έχουν πράξει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους η καθεμιά με δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής: Με το Γιώργο Θεοφάνους και το Φοίβο.

«Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» της Στέλλας Καλλή
στο καινούριο της single
Τα τραγούδια που προέκυψαν από αυτές τις συναντήσεις, μαζί με πάρα πολλές ακόμη στιγμές από τραγούδια που αγαπάμε θα έχουν τον κύριο λόγο στο «Φως», το χώρο που θα φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον τις δύο κυρίες.

Η έναρξη των εμφανίσεών τους έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Last modified on 07/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr