Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χρήστος Κυριαζής: O διάσημος κολλητός του γιου του που τον έπεισε να επιστρέψει στις πίστες

Χρήστος Κυριαζής: O διάσημος κολλητός του γιου του που τον έπεισε να επιστρέψει στις πίστες

Απόγευμα Δευτέρας. Ανεβαίνω στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Στην πόρτα με υποδέχεται ο Χρήστος Κυριαζής. Ψηλός, ευγενής, με αρχοντικό παρουσιαστικό που «γεμίζει» το χώρο.

Μπαίνοντας στο καθιστικό, μετράω πάνω από δεκαπέντε κιθάρες, ενώ καθόμαστε σε ένα μεγάλο τραπέζι που βρίσκεται απέναντι από το πιάνο που δεσπόζει στο κέντρο του σαλονιού. Δίπλα μας υπάρχουν ακόμα δυο τρεις κιθάρες, αλλά και ζεστός καφές με κέικ που έχει φτιάξει η δεύτερη σύζυγός του, Σοφία, η οποία του έχει χαρίσει δύο γλυκύτατες κόρες. «Έχω τρία παιδιά, δύο σκυλιά και ένα κουνέλι» σχολιάζει γελώντας και πίνει μια γουλιά από τον αγαπημένο του αχνιστό καφέ. Έχω πολλές απορίες για τη ζωή του και ο Χρήστος δείχνει πρόθυμος να μου τις λύσει όλες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

«Mια φωνή μέσα μου μου έλεγε “περίμενε”»

Ύστερα από δεκαοκτώ χρόνια απουσίας, ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδιστής επέστρεψε το προηγούμενο Σάββατο στη σκηνή του Anodos Live Stage, όπου εμφανίζεται μαζί με τους Onirama και τους Stereo Soul. Στην σκηνή ανέβηκε με το «Έλα, μωράκι μου», ένα τραγούδι – ύμνο των 90s, με όλους τους παρευρισκόμενους όρθιους να τον χειροκροτούν. Ο κόσμος δείχνει να τον αγαπάει και να μην τον ξέχασε ποτέ. Ο ίδιος εξομολογείται πως όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του είχε πολλές και αξιόλογες προτάσεις συνεργασίας με μεγάλα ονόματα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον άφηνε να προχωρήσει. «Μια φωνή μέσα μου μου έλεγε “περίμενε”. Πριν από λίγο καιρό, ο γιος μου, Άρης, μου γνώρισε τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο είναι φίλοι, κι έτσι προέκυψε η συνεργασία μας, καθώς ο Θοδωρής μού πρότεινε να εμφανιστούμε μαζί. Το σκέφτηκα και μου άρεσε πολύ η ιδέα να εμφανιστώ με ένα συγκρότημα, γιατί η όλη κατάσταση μου θύμισε το πρώτο μου συγκρότημα, τις Πρόκες, από το οποίο έχω υπέροχες αναμνήσεις. Όταν ο Θοδωρής έφερε στο σπίτι και τα υπόλοιπα παιδιά του γκρουπ, ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική, ενθουσιάστηκα και δεν είχα καμία αμφιβολία στο να προχωρήσω».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Last modified on 13/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr