Print this page
Τηλεθέαση: Οι Ράδιο Αρβύλα τα πήραν όλα κι εμείς γελάσαμε για πρώτη φορά φέτος

Τηλεθέαση: Οι Ράδιο Αρβύλα τα πήραν όλα κι εμείς γελάσαμε για πρώτη φορά φέτος

Παραπάνω από ικανοποιητικά ήταν για τον ΣΚΑΙ τα χθεσινά νούμερα των Ράδιο Αρβύλα, αποδεικνύοντας και την ορθότητα της επιλογής τους να επιλέξουν αυτήν τη χρονική στιγμή για να επιστρέψουν, αλλά και τον

συγκεκριμένο σταθμό!Η τετράδα που μας χάρισε πολύ γέλιο τόσα χρόνια είναι και πάλι εδώ μετά από πολύμηνη απουσία! Έπειτα από το πολύκροτο τηλεοπτικό διαζύγιο από τον ANT1, o Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έκαναν νέα αρχή, και μας καλησπέρισαν από νέα συχνότητα με αναβαθμισμένη εικόνα HD, ανανεωμένοι και ορεξάτοι!

Ο παρουσιαστής ήταν πολύ χαλαρός και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, αναδεικνύοντας και πάλι το χιούμορ το δικό του και της παρέας του. Φυσικά, οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, αποζημίωσαν τους Ράδιο Αρβύλα και χάρισαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο! όσον αφορά το δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο το 38,6%.

Ποιο είναι όμως το κοινό που έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Αντώνη Κανάκη; Οι νεαρές γυναίκες 18-24 που παρακολούθησαν Ράδιο Αρβύλα σε ποσοστό 50%! Οι γυναίκες ηλικίας 25-44 έδειξαν την προτίμησή τους στον παρουσιαστή σε ποσοστό 39%, ενώ οι άνδρες ίδιας ηλικίας έφτασαν στο 34%.

Last modified on 05/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr