Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Ellen DeGeneres κάνει το πιο επικό Mannequin Challenge μέσα στον Λευκό Οίκο!

Η Ellen DeGeneres κάνει το πιο επικό Mannequin Challenge μέσα στον Λευκό Οίκο!

Είναι ίσως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στις ΗΠΑ με πολύχρονη θητεία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η Ellen DeGeneres είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες

και χθες βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, στο Λευκό Οίκο.Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη τελετή, στην οποία ο απερχόμενος πρόεδρος, βράβευσε 21 προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της τεχνολογίας, του αθλητισμού και του θεάματος. Αναλυτικά τους απένειμε το Μετάλλιο της Ελευθερίας (Medal of Freedom), για το οποίο ο Obama δήλωσε πως εκτός από ύψιστη τιμητική διάκριση προς έναν πολίτη του έθνους, αποτελεί «έναν φόρο τιμής στην ιδέα ότι ο καθένας άσχετα από την καταγωγή του, έχει την ευκαιρία να αλλάξει αυτήν την χώρα προς το καλύτερο».

Αφού βραβεύτηκε λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια και κωμικός αποφάσισε να κάνει για μία ακόμη φορά θραύση στα social media. Η γυναίκα, που κατέχει το ρεκόρ των retweets για την φωτογραφία των Όσκαρ, αυτή την φορά μοιράστηκε ένα απίστευτο βίντεο.

Συγκέντρωσε τους διάσημους καλεσμένους στο Λευκό Οίκο και έκανε το γνωστό σε όλους Mannequin Challenge. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε προσωπικότητες όπως ο Tom Hanks, ο Bill Gates, o Robert De Niro, ο Michael Jordan, η Diana Ross και πολλοί ακόμη να μένουν ακίνητοι για ένα μοναδικό βίντεο που έχει γίνει viral.

Last modified on 24/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr