Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αποκλειστικό βίντεο: Η πρόβα της Άννας Βίσση για τις live εμφανίσεις της

Αποκλειστικό βίντεο: Η πρόβα της Άννας Βίσση για τις live εμφανίσεις της

Και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την Άννα Βίσση, η οποία επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το peoplegreece.com «τρύπωσε» στην πρόβα και παρουσιάζει αποκλειστικό βίντεο.

Για ακόμα μία χρονιά, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανίζεται, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Hotel Ερμού», τον χώρο που φτιάχτηκε πέρυσι ειδικά για εκείνη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Επίσης, τις Πέμπτες και τις Κυριακές, θα υποδέχεται αγαπημένες μπάντες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το βράδυ της Τετάρτης, ευδιαθέτη και ντυμένη με στυλ, η Άννα έκανε άλλη μία πρόβα με τους έντεκα μουσικούς της, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα, αυτή την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα θα έχει πολλές μουσικές εκπλήξεις και ψαγμένες ιδέες, από το τεράστιο ρεπερτόριό της και όχι μόνο, ενώ θα την πλαισιώνουν ο Νικόλας Ραπτάκης και η Ευγενία Λιάκου.

Η πρόβα έκλεισε με μία έκπληξη, καθώς η τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της γιόρτασαν, από μακριά, τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την πρόβα:

Last modified on 24/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media