Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει ο Νίκος Βέρτης για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα

Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει ο Νίκος Βέρτης για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα

Την επιστροφή του στην νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζει ο Νίκος Βέρτης και το peoplegreece.com παρουσιάζει τις πληροφορίες που έμαθε για τα σχέδια του τραγουδιστή.Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη,

ο τραγουδιστής δίνει ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό σε έναν νέο χώρο,στην οδό Πέτρου Ράλλη, ο οποίος έχει διαμορφωθεί εντυπωσιακά.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του peoplegreece.com, έχουν επιλεγεί και οι υπόλοιποι τραγουδιστές του σχήματος. Συγκεκριμένα, στην σκηνή θα ανέβουν ο Πάρις, ο οποίος συνεργάζεται μαζί του για δεύτερη φορά, η Θωμαή Απέργη και η Άννα Καμαρινού, με την οποία ο Νίκος συνεργάστηκε δισκογραφικά καθώς έγραψε την μουσική του νέου της τραγουδιού.

Οι πρόβες για το πρόγραμμα, το οποίο θα έχει στοιχεία υπερπαραγωγής τύπου Las Vegas, έχουν ήδη αρχίσει, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα, που αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου.

 

Last modified on 25/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr