Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς είναι το ατμοσφαιρικό σκοτεινό καμαρίνι του στο Σημείο G

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς είναι το ατμοσφαιρικό σκοτεινό καμαρίνι του στο Σημείο G

Το καμαρίνι του είναι μεγάλο, φιλόξενο, με αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες σε σκούρα χρώματα. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι επίσης σε σκούρες αποχρώσεις και σε συνδυασμό με τον καθρέφτη με την χρυσή σκαλιστή κορνίζα που δεσπόζει στην είσοδο

δημιουργούν ένα πολύ ατμοσφαιρικό σκηνικό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης φοράει ένα navy κοντομάνικο μπλουζάκι, μια τραγιάσκα και δείχνει πιο fit από ποτέ. Γυμνάζεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα και φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που κολυμπάει και το χειμώνα. «Είναι καταπληκτική αίσθηση και το απολαμβάνω. Θεωρώ πως είναι το ωραιότερο δώρο που κάνω στον εαυτό μου. Το νερό με ‘’καθαρίζει’’, είναι σαν να αφαιρεί όλη την αρνητική ενέργεια. Μένω στα νότια προάστια και είμαι κοντά στη θάλασσα, κάτι με που μου δίνει το προνόμιο να την χαίρομαι όλο τον χρόνο», λέει ο αγαπημένος τραγουδιστής που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών καθώς η πρεμιέρα του στο «Σημείο G» έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

«Βιώνω μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου»

Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που στο μουσικό θέαμα που θα παρουσιάσει δεν θα δούμε κανέναν άλλον τραγουδιστή, καθώς όλο το project στηρίζεται πάνω του. «Πολλές φορές λειτουργώ με τις ανάγκες και τα θέλω μου. Ήταν μια συνειδητή επιλογή, χωρίς αυτό να εμπεριέχει εγωισμό. Μπορεί να είμαι ο μόνος τραγουδιστής, αλλά για το συγκεκριμένο show συνεργάζομαι με 36 συντελεστές, χορευτές και τους μουσικούς της πολυμελούς ορχήστρας μου. Για να σου δώσω μια μικρή γεύση, ο Chris Child, ένας από τους κορυφαίους dj’s της ηλεκτρονικής μουσικής θα κάνει ένα set που θα συνοδεύεται από πολλά δρώμενα. Επίσης στο πρώτο πρόγραμμα , όλα τα τραγούδια μου είναι «πειραγμένα» με καινούργιες ενορχηστρώσεις σε έντονη ρυθμική κατεύθυνση. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό show που θα εκπλήξει το κοινό από την είσοδο κιόλας στο χώρο», περιγράφει στο People. Ακόμα και το όνομα «Σημείο G» δεν είναι τυχαίο, καθώς ο ερωτισμός είναι ένα στοιχείο που αναμφίβολα αναστατώνει τις αισθήσεις και απογειώνει τη διασκέδαση. «Το θέμα του ονόματος, το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε με τον μάνατζερ μου, τον Δημήτρη Χατζόπουλο. Το επιλέξαμε γιατί είναι απόλυτα σχετικό με αυτό που θα παρουσιάσουμε: Ένα διαδραστικό show που στηρίζεται στην επικοινωνία ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κοινό. Μας ενδιαφέρει να κινητοποιηθούν όλες οι αισθήσεις. «Έδεσε» ακόμα περισσότερο καθώς το G είναι και το αρχικό του ονόματός μου», εξηγεί ο Γιώργος Μαζωνάκης στο People.

Το δικό του σημείο G ποιο να είναι άραγε; «Το δικό μου σημείο G είναι η εξέλιξή μου και η δίψα μου για γνώση και μάθηση», απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του σταδιοδρομίας, έχει στο ενεργητικό του ένα μουσικό θησαυρό από επιτυχίες και αξιόλογες συνεργασίες. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίοδος είναι αυτή που θεωρεί την πλέον δημιουργική της καριέρας του. «Βιώνω μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θεωρώ πως από εδώ και πέρα ξεκινά ένας δεύτερος κύκλος της ζωής μου. Το παρελθόν που με έφερε ως εδώ ήταν ο πρώτος κύκλος. Τώρα αισθάνομαι πως ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Last modified on 28/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr