Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ύποπτος για χειραγώγηση αγώνα της ελληνικής Super League ο Ραούλ Μπράβο

Ύποπτος για χειραγώγηση αγώνα της ελληνικής Super League ο Ραούλ Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος θεωρείται ο εγκέφαλος του κυκλώματος που έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου στην Ισπανία, είναι ύποπτος για χειραγώγηση παιχνιδιού της ελληνικής Super League,

σύμφωνα με το πρώτο θέμα της ισπανικής ιστοσελίδας infolibre.es.Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, «μια βρετανική εταιρεία αναλύσεων στοιχημάτων, εταιρεία που εντοπίζει και αναλύει ύποπτες ενέργειες σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έχει ήδη επισημάνει ότι ο Ραούλ Μπράβο είναι ύποπτος για τη χειραγώγηση αγώνα στην Ελλάδα το 2015. Η βρετανική Starlizard προειδοποίησε για οκτώ ύποπτες ενέργειες του Ισπανού παίκτη σε έναν αγώνα της ομάδας του, της Βέροιας εναντίον του Πανιωνίου, στην ελληνική Super League».

Ο Ισπανός άσος είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Βέροιας με τον Πανιώνιο εκείνη τη σεζόν. Την 1η Νοεμβρίου 2014 είχε πετύχει και γκολ στο ισόπαλο (2-2) εντός έδρας παιχνίδι των δύο ομάδων, ενώ το ματς του δεύτερου γύρου στη Νέα Σμύρνη (18/3/2015) είχε λήξει 4-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η UEFA είχε κρίνει ως ύποπτο για χειραγώγηση τον αγώνα Βέροια-Πανιώνιος (2-1) για το Κύπελλο στις 20 Ιανουαρίου 2015. Μάλιστα, και σε εκείνο το παιχνίδι είχε αγωνιστεί ο Ραούλ Μπράβο.

Η Starlizard είναι ένας σύμβουλος που αναλύει τους αγώνες και τα στοιχήματα σε όλο τον κόσμο και στέλνει προειδοποιήσεις στη FIFA, στην UEFA, στις διοργανώτριες των πρωταθλημάτων και στις εθνικές ομοσπονδίες.

Last modified on 06/06/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr