Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ανταλλαγή βόμβα Ιγκουαΐν-Μανωλά ετοιμάζεται στην Ιταλία

Ανταλλαγή βόμβα Ιγκουαΐν-Μανωλά ετοιμάζεται στην Ιταλία

Η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει πως Γιουβέντους και Ρόμα σχεδιάζουν μία μεγάλη ανταλλαγή, που θα φέρει τον Μανωλά στο Τορίνο και τον Ιγκουαΐν στη Ρώμη.

 

«Η ρήτρα του Μανωλά και η αξία του Αργεντινού... συμπίπτουν. Οι Ρωμαίοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον Τζέκο, ο Έλληνας αρέσει στον Σάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

Η Ρόμα έχει βάλει στα 36 εκατ. ευρώ τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μανωλά, ενώ η Γιουβέντους παραχώρησε πέρυσι τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού έναντι του ίδιου ποσού.

Οι «τζιαλορόσι» αναμένεται να χάσουν τον Έντιν Τζέκο, που οδεύει προς την Ίντερ, και θέλουν έναν έμπειρο φορ. Από την άλλη, η Γιούβε ψάχνει σέντερ μπακ, καθώς ο Μπαρτσάλι αποχωρεί από την ενεργό δράση, ο Κάσερες θα παραχωρηθεί, ενώ ο Κιελίνι βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία.

Μένει να δούμε αν οι δύο ομάδες θα προχωρήσουν στο «deal» και θα ολοκληρώσουν την ανταλλαγή

Last modified on 14/06/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr