Print this page
Μπάσκετ: Παρουσίασε τις νέες του φανέλες ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Παρουσίασε τις νέες του φανέλες ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες της φανέλες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να συμμετέχει μόνο στην Euroleague.

 

Η πρώτη εμφάνιση των Πειραιωτών είναι «ερυθρόλευκη», ενώ η δεύτερη ολόλευκη. Αυτή που διαφέρει είναι η τρίτη, η οποία είναι μπλε (σκούρο) απόχρωσης.

Την παρουσίαση των τριών νέων εμφανίσεων στα «αποκαλυπτήρια» τους, που έγιναν την Πέμπτη στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ανέλαβαν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μπράντον Πολ.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έχοντας δίπλα τους τον τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, και τον Βασίλη Σπανούλη.

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μάλιστα, στην αρχική του τοποθέτηση έκανε λόγο για μία ιστορική σεζόν, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» μόνο στην Euroleague, ενώ ο αδερφός του επανέλαβε το μότο των Πειραιωτών... «είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι κι ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως κόουτς είναι σπουδαίο να έχεις ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα σου. Παίκτες από Ευρώπη και ΝΒΑ ήρθαν στην ομάδα μας. Το πιο σημαντικό είναι η αφοσίωση στην τελειότητα σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επισήμανε: «Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι καλή για εμάς.

Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Δείτε περισσότερα: zougla.gr

Last modified on 20/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr