Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τρένο ασταμάτητο το Βέλγιο 2-0 το Καζακστάν

Τρένο ασταμάτητο το Βέλγιο 2-0 το Καζακστάν

Το Βέλγιο δεν σταματάει πουθενά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συνέχισαν το πάρτι που έχουν στήσει στον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020 και πανηγύρισαν την 8η νίκη τους σε ισάριθμα ματς,

αφού επικράτησαν 2-0 στο Καζακστάν.Το σκορ στην «Αστάνα Αρένα» άνοιξε ο Μπατσουαγί στο 21ο λεπτό και το 2-0 διαμόρφωσε ο Μενιέ στο 53ο. Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ (9-13 γκολ) παρέμεινε στην τέταρτη θέση, με 7 βαθμούς.Το Βέλγιο δεν σταματάει πουθενά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συνέχισαν το πάρτι που έχουν στήσει στον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020 και πανηγύρισαν την 8η νίκη τους σε ισάριθμα ματς, αφού επικράτησαν 2-0 στο Καζακστάν.

Το σκορ στην «Αστάνα Αρένα» άνοιξε ο Μπατσουαγί στο 21ο λεπτό και το 2-0 διαμόρφωσε ο Μενιέ στο 53ο. Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ (9-13 γκολ) παρέμεινε στην τέταρτη θέση, με 7 βαθμούς.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 14/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr