Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πιτίνο: Ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου προς εμένα

Πιτίνο: Ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου προς εμένα

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετέβη ο Ρικ Πιτίνο, μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. Ο τέως προπονητής του Παναθηναϊκού και Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής από

την Παρασκευή (8/11) είχε εναγκαλισμό με τον Νικ Καλάθη, μίλησε με τον Μάνο Παπαδόπουλο, τα μέλη του τιμ των «πρασίνων» και βέβαια με όλους τους παίκτες που είχε υπό την τεχνική καθοδήγησή του μέχρι τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Πιτίνο που τιμήθηκε στο ημίχρονο από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε πως «ένας από τους λόγους που γύρισα πίσω στην Ελλάδα, για να αναλάβω την εθνική ομάδα, ήταν η εμπειρία που είχα με τον κόσμο. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Ήταν κάτι τρομερό και γι αυτό ήθελαν να ανταποδώσω τον σεβασμό και την αγάπη που μου έδωσαν». Έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον Νικ Καλάθη, λέγοντας πως «μπορεί να σημειώνει triple double σε κάθε παιχνίδι».

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε: «Ήμουν λίγο νευρικός, όσον αφορά την ευστοχία της Βαλένθια στα σουτ τριών πόντων, όμως τα παιδιά έπαιξαν καλή άμυνα. Ο ΝτεΣόν έπαιξε εξαιρετικά. Είμαι ενθουσιασμένος. Θεωρώ πως θα είναι μια εντυπωσιακή σεζόν. Όταν ο Νικ έχει γύρω του σουτέρ όλα είναι πιθανά. Μπορεί να σημειώνει σε κάθε παιχνίδι triple double. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Ένας από τους λόγους που γύρισα πίσω στην Ελλάδα, για να αναλάβω την εθνική ομάδα, ήταν η εμπειρία που είχα με τον κόσμο. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Ήταν κάτι τρομερό και γι αυτό ήθελαν να ανταποδώσω τον σεβασμό και την αγάπη που μου έδωσαν. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελλάδα, αλλά και τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 09/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr