Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Tαεκβοντό: Τρία μετάλλια για την Ελλάδα στο G1 του Ζάγκρεμπ

Tαεκβοντό: Τρία μετάλλια για την Ελλάδα στο G1 του Ζάγκρεμπ

Τρία μετάλλια, ένα εκ των οποίων συνοδεύτηκε από νίκη Ολυμπιακών διαστάσεων, κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό στο G1 Croatia Open (βαθμολογούμενο για το «Τόκιο 2020») που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ.

Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 67 κιλών πήρε η Νάσια Μητσοπούλου, ενώ Φανή Τζέλη και Ευγενία Σαρρή βρέθηκαν στην τρίτη θέση του πόντιουμ των νικητριών στα 57 και +67 κιλά αντίστοιχα.

Η Μητσοπούλου, Νο30 στην Ολυμπιακή κατάταξη προκρίθηκε στον τελικό μετά την εντυπωσιακή νίκη με 13-12 επί της Ματέα Γέλιτς. Η Κροάτισα είναι Νο1 στο ταμπλό και Νο5 στην Ολυμπιακή κατάταξη (δύσκολα θα χάσει τη θέση για το «Τόκιο 2020»), γεγονός που δίνει μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία συνολικά έδωσε τέσσερις αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα.

Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους νέους το 2018, Φανή Τζέλη (Νο48 στην Ολυμπιακή κατάταξη), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με δύο νίκες σε τρεις αγώνες στα 57 κιλά, ενώ με μία νίκη σε δύο αγώνες, η Ευγενία Σαρρή (No63) κατέκτησε την 3η θέση στα +67 κιλά.

Και οι τρεις αθλήτριες, όπως και η Ανδριάνα Ασπρογέρακα που επίσης συμμετείχε στο G1 του Ζάγκρεμπ, είναι μέλη της Προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 10/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr